2020-01-07 19:32:05• hírek • Szatmár.ro

Hat helyet lépett előre összetettben Gyenes Mani

A 2020-as Dakar-rali harmadik futamán, kedden 504 kilométer várt a versenyen résztvevő motorosokra Neom település környékén – itt volt ugyanis a start és a cél is.


Az idei kiírás leghidegebb futamát tudhatják maguk mögött a versenyzők, 1400 méteres tengerszint feletti magasságban volt, hogy 5 Celsius fokos hidegben száguldott a mezőny.


Az Autonet Motorcycle Team versenyzője, a szatmári Gyenes Emánuel a 41. helyen fejezte be a versenynapot, 4 óra 31 perc és 50 másodperc alatt teljesítve a távot. A futamgyőztes az USA-ból érkező Ricky Brabec volt. Maraton kategóriában Gyenes Emánuel kilencedikként ért célba, Malle Moto kategóriában pedig második lett, mindössze 21 másodperccel lemaradva a kategóriából legjobban szereplő francia Florent Vayssadetól.
 

A második hely viszont nem sokat változtatott a Malle Moto kategória összetett eredményén. A motorjukat maguk szervizelő versenyzők kategóriájában Mani magabiztosan vezet, első helyen áll több mint 50 perc előnnyel Vayssade-dal szemben. Maraton kategóriában Gyenes maradt a tízedik helyen.  


A szatmári versenyző az összetett versenyben kedden hat helyet lépett előre, a Dakar.com kedd este 43. helyre sorolta.


Szerdán reggel Neomból Al-’Ula felé veszi az irányt a mezőny, 219 kilométer összekötő és 453 kilométer gyorsasági szakasz vár rájuk.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: