2020-01-08 09:05:43• hírek • Szatmár.ro

Marsi tájon versenyzett a Dakar-mezőny

A keddi, harmadik Dakar-futamot követően a motorjukat maguk szervizelő versenyzők kategóriájában Gyenes Mani magabiztosan vezet, első helyen áll több mint 50 perc előnnyel a második helyezett Vayssade-dal szemben. Maraton kategóriában Gyenes maradt a tízedik helyen. A szatmári versenyző az összetett versenyben kedden hat helyet lépett előre, a Dakar.com kedd este 43. helyre sorolta.
 

Az Autonet Motorcycle Team versenyzőjének hivatalos Facebook-oldalára a megszokottnál több fotó került fel a futamról, amiből kiderül: akár Marson játszódó filmet is lehetne forgatni Neom környékén, a sivatagban.
 

Manit a terep Mauritániára emlékeztette, de a motoros beszámolójából az is kiderült, hogy a futam során egy ellenőrző pont nem működött megfelelően, pontosabban a GPS nem jelezte, amikor áthaladtak rajta. Emiatt pedig sok versenyző bolyongott hosszú percekig, sőt…! Gyenes Emánuel elmondása szerint fél órát vesztett el a 392. kilométernél található ellenőrzőpontot keresve, míg végül úgy döntött, hogy kihagyja azt és bemotorozik a 30 kilométerre található célba, ahogy azt mások is tették.
 

Az ellenőrzőpontig egyébként nagyon jó ütemben motorozott, több versenytársat is megelőzött.   





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: