2019-12-15 23:29:11• hírek • Kocsis Zoltán

Maroknyi kisgyerek Noel megsegítésére

Az Árva Betlen Kata Református Óvoda gyermekei munkájukkal szeretnének hozzájárulni Ollyus Noel gyógykezeléséhez.

Az óvoda szülői közössége kezdeményezte, Nagy Csilla óvónéni és Bogya Kis Mária tiszteletes asszony pedig felkarolták az ötletet, miszerint a szülők mézeskalácsot sütnek, a gyerekek kidíszítik, és végül a vasárnapi Istentisztelet után a hívek megvásárolhatják az elkészült finomságokat.

 


„Számomra nagy öröm, hogy  egy nagyon jó gyermekcsapat mellett egy kreativ, tettrekész szülői csapattal is együtt dolgozhatok az Árva Betlen Kata Református Óvodában. A szülők alaposan kivették részüket a munkából. Az anyukák egy része a gyerekekkel elkészítette, másik része az óvodában ugyancsak a gyerekekkel feldíszítette, becsomagolta és az ovisok nagyobb testvérei pedig az árusításban segítettek. Így tud a mi kis óvodai csoportunk 1550 lejjel hozzájárulni az érkörtvélyesi Ollyus Noel gyógykezeléséhez”- fogalmaz Nagy Csilla óvónő.

 

 

Az óvoda gyerekei a vasárnap délutáni istentisztelet után pedig adventi műsorral örvendeztették meg a gyülekezet tagjait.

 

Az Árva Bethlen Kata Óvoda teljes közössége szeretne köszönetet mondani mindazoknak, aki a mézeskalácsok megvásárlásával, illetve adományaikkal hozzájárultak a nagyon ritka genetikai betegségben szenvedő kisfiú gyógykezeléséhez.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: