2012-05-31 11:45:02• hírek • Szatmár.ro

Markóval és Ilyéssel is cserélhetsz könyvet!

A nyár beköszöntével - hogy a nap se nagyon szívja ki az agyad -, a Szatmári Magyar Diákszövetség (SzMDSz) harmadik alkalommal szervezi meg az egyik legnépszerűbb programját az Okoscserét!

Az SzMDSz által újra felfrissítheted könyvátaradat. Gyere el te is június elsején, pénteken, déli 12 órától egészen 15 óráig a Szatmári Magyar Diákszövetség által szervezett Okoscsere - Könyvcserélő programjára amit ezúttal szabad térre, a Régi-központi parkban szerveztünk, hogy minél több érdeklődőhöz eljussunk, gazdagodjon az okosan okosító dolgokat csereberélők tábora.

Szerezz be új könyveket a saját, sokszor olvasott könyveidért cserébe!

Ez alkalommal különleges meghívottjaink is vannak, Ilyés Gyula polgármester, Markó Béla volt RMDSZ szövetségi elnök és Sógor Csaba európai parlamenti képviselő személyében, akik saját könyveikkel fogják színesíteni a könyv-felhozatalt, szemfüleseknek autogramjukkal teszik azokat egydiekké. Az okos cseréhez természetesen pénzre nincs szükség, csak magára a csereárura. Egyetlen szabály, hogy a csere egy-az-egybe megy.

A megmaradt, vagy cserén kívül felajánlott könyvekből az SzMDSz belső könyvtárát szándékozzuk tovább bővíteni. Szeretettel várunk tehát téged is könyveiddel együtt a megadott időpontban és reméljük, hogy mindenki elégedetten tér majd ismét haza.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: