2014-05-30 14:42:17• hírek • (x)

Mark cipők: megérkezett a nyári kollekció

A hirtelen jött nyárral együtt jelent meg a Mark Manufaktur új, nyári cipőkollekciója.

Igazán meleg nyárnak nézünk elébe, így hát itt az ideje beszerezni a legújabb divat szerint készült papucsokat és szandálokat! A szatmáriak már jól tudják, hogy hol tehetik ezt meg: a Mark Manufaktur Closca sugárúti bemutatóüzletében már megvásárolható az új nyári kollekció minden darabja. A férfi és női cipők, papucsok és szandálok megjelenésben újak, színösszeállításuk is a legfrissebb divat szerint alakították. Ami viszont régi, az a Marktól már megszokott kitűnő, időtálló minőség, pontos kivitelezés és a legjobb alapanyagok használata.

Akik a napokban ellátogatnak a Mark boltjába, még találhatnak néhány darabot a tavaly nyári kollekcióból is.

A 2014-es kollekcióra jelemző a merész színhasználat, de a bő színösszeállítású, illetve merész színű nyári lábbelik mellett a diszkrét színűekből is nagy a választék. És ami fontos: azok is találnak a Marknál nyári viseletet, akik nem rajonganak a szandálokért vagy papucsokért. Nekik a lyukacsos, jól szellőző nyári cipőket ajánlják a cipőgyár munkatársai.

A Mark Manufaktur bemutatóüzletében a nyári kollekció igazán barátságos áron kapható: a női lábbelik 80 és 110 lej közötti áron, a férfi cipők és szandálok 80 és 130 lej közötti áron. A Mark nyári kollekciója egyébként itt kapható meg a legolcsóbban, az ország nagyvárosainak cipősüzleteiben ezeket akár dupla-áron kínálják eladásra!

A 2014-es nyári kollekció cipőit megnézheti a Mark Manufaktur honlapján ide kattintva.

Látogasson el a Closca sugárút 77/A szám alatt (a Német Elméleti Líceummal szemben) található Mark Cipőboltba - a kínálatban biztos nem fog csalódni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: