2013-09-27 14:19:02• hírek • (x)

Mark cipők: divatos lábbelik őszre és télre

Október elsején kerül a boltokba a Mark Manufaktur legújabb kollekciója.

Több mint tíz éve működik Szatmárnémetibe a Mark Manufaktur, ahol kizárólag természetes bőrből készült női-, férfi- és gyerekcipőket gyártanak. A cipészműhelyben körülbelül 100-200 különböző lábbelit készítenek naponta, amelyek egy részét a cég mellett található bemutatóboltban meg is lehet vásárolni.

A divat iránt érdeklődők már észrevehették, hogy a Marknál a lábbelik tervezői követik a divat alakulását - a tavaszi kollekcióba ezért is került be annyi élénk színű modell. S úgy tűnik, a trend az őszi-téli kollekció darabjain is megtalálható: a hideg időszakra szánt lábbelik között is sok élénk színű - akár piros - található, a klasszikus, vagy kicsit visszafogottabb cipő-csizma mellett. Sőt, a Mark idei őszi-téli kollekciójában bakancsok is szerepelnek, nőknek és férfiak számára készítettek egyaránt.

Nem kell tehát idén a hideg évszakban fázó lábbal jönni-menni, hiszen a Mark elérhető áron kínálja a jobbnál jobb lábbeliket, amelyek ráadásul divatosak is!

Használja ki, hogy Szatmárnémetiben gyártja cipőit a Mark, és vásároljon kedvező áron a minőségi lábbelikből, tudva, hogy ezeket az ország nagy cipőboltjaiban akár dupla-áron lehet megvenni! S bár csak október elsejétől lehet majd megvásárolni a remek cipőket, a Szatmár.ro kicsit lentebb már most egy kis ízelítőt tud adni a legújabb divat szerint elkészített őszi-téli lábbelikből!

Látogasson el a Closca sugárút 77/A szám alatt (a Német Elméleti Líceummal szemben) található Mark Cipőboltba - a kínálatban biztos nem fog csalódni.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: