2019-02-03 08:08:50• hírek • Blikk.hu

Máris fosztogatják Andy Vajna sírját, ekkora lehet a kár

Alig teltek el napok Andy Vajna csütörtöki temetése óta, sokkoló látvány fogadta a kilátogatókat: fosztogatják a filmmogul sírhelyét.

A Bors munkatársai a temetés másnapján látogattak ki a Fiumei Úti Sírkertbe, ahol csütörtökön, zárt körben búcsúztatták Andy Vajnát. Azonban míg egy nappal korábban politikusok, állami vezetők, külföldi és hazai sztárok állták körül a sírt, péntekre több minden megváltozott.

 

Andy Vajna végső nyughelyét rengeteg turista és rajongó látogatta a nap folyamán, ugyanakkor voltak olyanok is, akik úgy fest, nem csak azért érkeztek, hogy leróják tiszteletüket a legendás filmproducer előtt.

 

A Bors beszámolója szerint ugyanis a szivarok közül - melyeket a producer olyannyira szeretett, így a búcsúztatáson is fontos szerepet kaptak - többnek is lába kélt, a szertartáson részt vevők által hozott, több tucat értékes dohánytermékből már csak alig harmic darab hevert Andy Vajna fényképe előtt. A lap szerint ráadásul az értékesebb, drágább darabokat tulajdonították el, a kár nagyjából félmillió forint lehet. A Bors munkatársai emellett két rejtélyes alakot is felfedeztek, akik szemmel tartották őket és közel fél órán át sétálgattak a virágokkal borított sír körül.

 

A lap ezt követően felkereste a temető igazgatóságát, kérdéseikre azonban majd csak később tudnak válaszolni, annyit viszont sikerült megtudniuk: a temetés óta sincs megerősített őrség a Fiumei úti sírkertben és a virágok addig maradnak a Andy Vajna sírhelyén, amíg el nem kezdenek hervadni.

 

Mint ahogy arról beszámoltunk, a január 20-án elhunyt Andy Vajnát csütörtökön kísérték utolsó útjára a Fiumei Úti Sírkertben, ahol a hazai és a külföldi művészvilág legnagyobb alakjai, illetve magyar politikusok is egyaránt részt vettek, a pénteki napot is még Budapesten töltő Arnold Schwarzenegger pedig még beszédet is mondott. A szertartást követő megemlékezést a Kempinski Hotelben tartották, itt is számos híresség tette tiszteletét, hogy néhány mondattal részvétét fejezze ki a megrendült asszonynak.

 

Hasonlóan érdekes sztárszorikért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: