2013-09-06 12:18:42• hírek • Kocsis Zoltán

Máris fel kellett túrni a három hónapja épített játszóteret

Alig három hónappal azt követően, hogy átadták Szatmárnémeti új központját alkotó betonrengeteg egyetlen játszóterét, ismét csákánnyal és lapáttal felszerelt munkások jelentek meg a kétszáz négyzetméteres területen.

A június 10-én Dorel Coica polgármester, Marcela Papici alpolgármester és Dan Babut városmenedzser jelenlétében hivatalosan átadott játszótéren ugyanis egy jókora süllyedés jelent meg. Ezt többen is jelezték a polgármesteri hivatal felé, a munkások pedig csütörtökön felvágták a gumiburkolat egy részét, hogy orvosolják a problémát.

Elmondásuk szerint a probléma oka az egykori távfűtési rendszer egyik vezetéke, amelynek helyén az eső következtében megsüppedt a föld.

A város vezetői az átadás alkalmával elmondták, a játszótér építése közel 30.000 euróba került. Ennek felét állta az önkormányzat, a másik felét pedig a brassói Cordis Mundi Alapítvány. A sövénykerítéssel védett játszótéren három hinta, két csúszda, két rugós libikóka és egy mászófal várja az 1-12 éves gyerekeket. Coica és Papici elmondták azt is, sem állattal, sem magassarkú cipővel nem szabd a játszótér gumiburkolatára lépni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: