2012-11-08 17:07:51• hírek • Szatmár.ro

Aranyosgyéresen játszik az Olimpia

Jók kipihenve lépnek pályára a sárga-kék mezes fiúk a bajnokság 11. fordulójában.

A Szatmárnémeti Olimpia egy fordulót pihent, így kipihenten érkeztek Aranyosgyéresre, ahol a helyi Seso csapatával csapnak majd össze pénteken 14 órai kezdettel. A szatmáriak a feljutást tűzték ki célul, így a követező néhány fordulóban nem szabad hibázniuk, ha biztosra akarnak menni. A tabellán első helyen álló Vajdahunyadnak ugyanis már kilenc pont az előnye az Olimpiával szemben. Persze ideális esetben csökkenhet az előny, hiszen az éllovasnak két nehéz ellenfele lesz még idén ősszel.

- A korábbi rossz sorozatunk után legutóbb két győzelmet arattunk, és ezt Aranyosgyéresen is folytatni szeretnénk, az idény végét egy ötös győzelmi szériával akarjuk zárni, és ez reális elvárás is. Mi megtesszük a magunkét, aztán remélhetjük, hogy a listavezető is botlani fog még, és csökken majd a hátrányunk. A télen aztán majd meglátjuk milyen stratégiával vágunk majd neki a tavaszi szezonnak" - nyilatkozta Csík Tibor vezetőedző.

III. Liga, 11. forduló, 5. csoport: Aranyosgyéresi Seso - Szatmárnémeti Olimpia, Petrozsényi Jiul - Tordai FCM, Zilahi FC  - Gyulafehérvári Europa, Kolozsvári Sanatatea - Fugyivásárhelyi CS, Dési Unirea - Vajdahunyadi FC, Pankotai Soimii-Máramarosszigeti Plimob. A Borossebes áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: