2012-11-10 09:30:51• hírek • Szatmar.ro

Marinas góljával nyert az Olimpia Aranyosgyéresen

fotó: Szatmár.ro archívum
fotó: Szatmár.ro archívum

Nehéz talajon sok helyzetet alakítottak ki a csapatok Aranyosgyéresen, ennek ellenére mindössze  egy gól született. Szerencsére ezt Marinas szerezte, így az Olimpia el tudta hozni a három pontot Kolozs megyéből.

A labdarúgó bajnokság harmadik osztályának 5. csoportjában péntek délután lejátszott 10. fordulójában az Olimpia nehezen megdolgozott győzelmet aratott a néhány évvel ezelőtt még stabil második osztályos, jelenleg viszont a 10. helyen szerénykedő Aranyosgyéres otthonában. A mindent eldöntő találatot Marinas szerezte a 33. percben, miután egy Dragossal elvégzett kényszerítő után nem maradt más dolga, mint közelről a kapuba lőnie.

„Nehéz talajon nehéz mérkőzés volt. A hazai csapat jó erőkből áll, a tabellán elfoglalt helyük nem tükrözi az együttes valós képességeit. Az ellenfélnek volt négy nagy helyzete, kétszer a gólvonalról kellett mentenünk. Igaz,  nekünk is megvoltak a lehetőségeink. A második félidőben Botos kapufát lőtt, emellett Dragoş, Dănilă és Hanus hagyott ki ígéretes lehetőségeket" - összegzett az összecsapás után Csík Tibor vezetőedző.

Két fordulóval az őszi idény vége előtt az Olimpia hat győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel a harmadik helyen áll, holtversenyben Fugyivásárhellyel. A két együttes kilenc pont hátrányból figyelheti a listavezető Vajdahunyad menetelését, amely eddig kilenc meccset nyert, egyet döntetlenre adott és 28 pontot gyűjtött össze.

Az utolsó két fordulóban az Olimpia előbb november 16-án  a hetedik helyezett Borossebeshez látogat, majd a záróetapban november 23-án a sereghajtó Tordát látja vendégül.

III. Liga, 11. forduló, 5. csoport:
Aranyosgyéresi Seso-Szatmárnémeti Olimpia 0-1
gól
: Marinaş 33. 
Az Olimpia összeállítása:
Şuta - Glodean, Sabău, Iuhas, Homorozan, Gavrilescu (Molnar), Pop Mihai (Botos), Villand, Hanus (Roatiş), Marinaş, Dragoş (Dănilă).

További eredmények:
Petrozsényi Jiul-Tordai FCM 1-1
Zilahi FC-Gyulafehérvári Europa 1-0
Kolozsvári Sănătatea-Fugyivásárhelyi CS 0-1
Dési Unirea-Vajdahunyadi FC 0-1
Pankotai Şoimii-Máramarosszigeti Plimob 2-0
A Borossebes áll.

A 12. forduló (november 16.):
Borossebes-Olimpia
Gyulafehérvár-Petrozsény
Fugyivásárhely-Zilah
Vajdahunyad-Sănătatea
Máramarossziget-Dés
Pankota-Aranyosgyéres
A Torda áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: