2018-07-10 08:20:12• hírek • Bede Emőke

Marihuánát találtak a balhézó fiataloknál

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Nemrégiben arról értesítették a Helyi Rendőrséget, hogy a Closca sugárúton hat fiatal között veszélyesnek tűnő konfliktus alakult ki.

A helyszínre rövid időn belül meg is érkezett egy egység, hogy rendet tegyen a botrányt okozó személyek között. Az egyik fiatalember azonban az egyenruhások megérkezése miatt igencsak izgatott lett. Ez nem kerülte el a járőrök figyelmét sem, épp ezért megmotozták az illetőt.
 

A motozás során a 18 éves L. Tony zsebében egy zacskó kannabiszt találtak. A kérdésre, hogy honnan szerezte az anyagot, a fiatalember azonnal bevallotta, hogy a 14-es lakónegyedben található Tarnavei utcán vásárolta azt egy ismeretlen egyéntől.
 

Sajnos azonban nem egyedi esetről beszélünk. „A gimnáziumban a fiatalok többsége már pontosan tudja, honnan és mennyiért lehet beszerezi a különböző egészségre káros anyagokat, drogokat. Sokan sajnos maguk készítik el a tudatmódosító szereket, sokszor háztartási vegyszereket, csótányirtó sprayt, patkánymérget is felhasználva hozzájuk” – mondta el korábban Camelia Iacob, a Szatmár Megyei Drogmegelőzési és Tanácsadói Központ (CPECA) vezetője.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: