2011-05-06 14:06:48• hírek • Póti Orsolya

Megnyílt az ötödik Vakációs és Utazás Kiállítás

Pénteken nyitotta kapuit Szatmárnémetiben az ötödik alkalommal megszervezett Holiday & Travel Expo turisztikai kiállítás. A szatmári utazóközönségnek három nap alatt lehetősége nyílik arra, hogy kedvezményes áron válogasson a kiállító cégek tavaszi és nyári üdülési ajánlataiból.

A Szakszervezetek Művelődési Házában került sor pénteken  az V. Nemzetközi Vakációs és Utazási kiállítás - az V. Holiday & Travel Expo - megnyitójára. A turisztikai vásárt Antal Attila, a Show Time Entertainment Factory elnöke és Kereskényi Gábor alpolgármester nyitotta meg.

A Show Time Entertainment Factory a Szatmári Kereskedelmi és Ipar Kamara közreműködésével ötödik alkalommal szervezi meg a Vakáció és Utazás Kiállítást, a "Holiday & Travel EXPO"-t a Szakszervezetek Művelődési Házában. A rendezvény nyári kiadása május 6-8. között zajlik, és a korábbi kiállításokhoz hasonlóan a jelenlegi is érdekes ajánlatokkal és meglepetéssel várja az érdeklődőket.

Már a kiállítás első estjén sztárvendégek gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról: a Show Time Entertainment meghívására a magyarországi McHawer&Tekknő lép fel péntek éjjel 24 órától a Kaméleon Klubban.

Az eseményen idén összesen tizenhárom kiállító vesz részt, főként helyi és magyarországi szállodák, utazási irodák és egy ausztriai kisüzem is. Antal Attila, a Show Time Entertainment Factory elnöke a Szatmár.ro-nak elmondta: bár az idei rendezvényre kevesebb kiállító érkezett, mégis fontos eseménynek számít, és akkor sem szakítják meg ezt a hagyomány, ha idén egy kicsit nehezebb is volt a cégeket Szatmárnémetibe csalogatni.

Az idei rendezvényre érkeztek új kiállítók is Magyarországról, valamint  Brassó megyéből, de természetesen nagyon örülnek a visszatérő kiállítóknak is. A kiállítók pénteken 18 óráig várják a látogatókat, szombaton és vasárnap pedig 10 és 18 óra között tekinthető meg a kiállítás. A Holiday & Travel Expo keretében szombaton, azaz május 8-án este 19 órától a Szakszervezetek Művelődési Háza fog otthont adni a Miss Szatmárnémeti 2011-versenynek, amelyen Szatmár megye legszebb lányai szállnak harcba a megtisztelő címért. A döntős lányokat több előválogatón választották ki, ők most egy edzőtáborban készülnek a nagy döntőre.

Most sem marad el a népszerű tombola, amellyel idén is értékes nyereményekben részesülnek a szerencsések. Egy tombolajegy ára 5 lejbe kerül, de egy kis ügyességgel ingyen is jegyekhez juthatnak a játszani vágyók.




Látogatható az ötödik Travel & Holiday Expo
Látogatható az ötödik Holiday & Travel Expo


Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: