2011-04-16 10:30:24• hírek • Szatmar.ro

McHawer & Tekknő Szatmáron

A SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY május 6-8 között szervezi az V.-ik Vakáció és Utazás Kiállitást, a Holiday & Travel EXPO - 2011 Szatmárnémeti-t a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Már több éve hagyomány városunkban, hogy május második hétvégéjén megrendezésre kerül a Vakáció és Utazás Kiállitás. Az eseményen részt vesznek utazási irodák, szállodák, légitársaságok, wellness és győgyfürdők képviselői, szakmai képzéssel foglalkozó szervezetek, a szaksajtó képviselői, bankok és biztositó társaságok képviselői.

A kiállitásra látogatók idén is részt vehetnek az évek folyamán nagy sikernek örvendő Tombolán, ahol sok értékes nyereményt lehet majd nyerni, többek között wellness hétvégéket, belépőjegyeket magyarországi aquaparkokba és állatkertbe valamint koncertjegyeket, szépségszalon bérleteket, és egyébb ajándékcsomagokat. Azok a látogatók, akik a kiállitás alatt vásárolnak vagy előjegyzik nyaralásukat, jelentős kedvezményeket kaphatnak, igérik a kiállitók.

A szervezők mind a két estére kisérő programokkal kedveskednek a kiállitásra látogatóknak.

Péntek este egy Fergeteges Koncertre várják a nagyérdemű mulatni vágyó közönséget, hisz 19 órai kezdettel lép fel MC Hawer & Tekknő a Szakeszervezetek Művelődési Házában.



Holiday and Travel Expo, immár ötödik alkalommal


Szombaton este 19 órától pedig egy nagyszabású szépségversenyen fogják megválasztani Szatmár megye legszebb lányát a "Miss Satu Mare 2011" verseny keretein belül.

A döntőig a szervező bizottság 5 városban szervez selejtezőket: Nagykároly, Avasújfalu, Tasnád, Sárköz és Szatmárnémeti, ezekben a városokban lehet majd jelentkezni a versenyre.

Jegyek a két előadásra elővételben kaphatók:
Hotel Bódi Villa - Libertăţii tér 5 sz.
Chilly Csárda Étterem - Petőfi utca 30 sz.
Kereskedelmi Kamara (földszintjén) - Decebal utca 4 sz.
NetMusic Hangszerboltban - Complex Dana (17-es Mikro)



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: