2011-05-08 13:58:06• hírek • Szatmár.ro

Maria Pop lett Miss Szatmárnémeti

A Szakszervezetek Művelődési Háza adott otthont május 8-án a Miss Szatmárnémeti 2011 szépségversenynek, melyet idén a Show Time Entertainment Factory és az Interstyle Model Agency szervezett.

Az V. Vakációs és Utazási Kiállítás keretében szombat este újabb szórakoztató program várta a szatmáriakat: végre sor került a Miss Szatmárnémeti szépségversenyre és eldőlt ki képviseli megyénket a Miss Románián.

Az Interstyle Model Agency a Miss Szatmárnémetire összesen 12 lányt választott ki a megyéből, akik a verseny előtt egy napos edzőtáborban vettek részt Claudia Staicu marosvásárhelyi koreográfus irányításával. A felkészülés melett a lányok fotózásokon is részt vettek, valamint fürdőruhás felvételek is készültek róluk, amelyet a közönség a szépségverseny keretében kivetítőn tekinthetett meg.

A tizenkét modellalkatú lány legelőször az aradi divattervező, Oana Seran, Skin elnevezésű kollekciójában mutatkozott a kifutón, majd a Takko által felajánlott casuel holmikat öltöttek magukra, végezetül pedig szebbnél szebb estélyi-, illetve koktélruhákban jelentek meg. A szépségverseny több szórakoztató produkcióval volt megfűszerezve: fellépett a Crazy Dancers, a Stil, a  B Elements, 2Shae, Junior, valamint a nagykárolyi Magic Dancers.

A Miss Szatmárnémeti 2011 szépségverseny királynője Maria Pop lett, aki ezáltal tovább jutott a Miss Románia szépségversenyre. Maria udvarhölgyei Tania Lapuste és Diana Pop, valamint a Miss Sajtó díjat Reghina Dancanet nyerte el és a Miss Utazás-díj Csobot Adélt illette.






Képgaléria:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: