2019-02-14 11:08:22• hírek • Bede Emőke

Márciustól módosul a TAROM szatmári és nagybányai járatainak menetrendje

A 2019-es év első hónapjában a TAROM 7,22 százalékos forgalomnövekedést ért el Szatmárnémetiben a tavalyi év ugyanezen időszakához képest, azonban a légitársaság mégis úgy döntött, módosítja repülői menetrendjét.

A TAROM legfrissebb közleménye szerint március 4-től kezdődően úgy Nagybányáról, mint Szatmárnémetiből hétköznaponta csak 1-1 járat fog elindulni Bukarest felé. Jelenleg ugyanis városunk repteréről naponta kétszer, reggel 9-kor és délután 18 óra 50 perckor száll fel a főváros felé tartó kék-fehér vasmadár. Magyarán szólva a következő hónaptól kezdve a légitársaság lefelezi az innen induló gépek számát.
 

Indoklásában a TAROM kifejtette, szeretnék egyforma ütemben fejleszteni a két járatot, ehhez pedig arra van szükség, hogy úgy Szatmárnémetiből, mint Nagybányáról azonos számú repülőt indítsanak Bukarestbe. A szomszédos megye repülőterén egyébként 2018 szeptemberében indult be ismét az élet, két évig ugyanis infrastruktúrafejlesztési munkálatokat végeztek rajta. A nyitást követően a román légitársaság heti kétszer indított gépet az ország másik végébe, s alig fél évvel később heti kettőről heti ötre emeli a járatok számát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: