2015-03-01 13:32:42• hírek • Kocsis Zoltán

Márciuskákat osztogattak!

Ha hisszük, ha nem - immár eltelt az első két hónap ebből az esztendőből is, vasárnap ugyanis már a március köszöntött ránk. Ebből az alkalomból Romániában nagy hagyománya a márciuskák osztogatásának: közintézmények, pártok idén sem szalasztották el az alkalmat, hogy egy kis mosolyt csaljanak az arcokra.

A legkorábban talán a Szatmár Megyei Csendőrség munkatársai ébredtek vasárnap, ők már 9.30-kor elkezdték osztogatni a márciuskát. Tájékoztatásuk szerint a Coposu (Batthyány)-sétányon ajándékozták oda az első márciuskákat, majd vidám tevékenységüket folytatták a Nagypiacon, a Szatmár Megyei Kórház és a Szamos-piac környékén, majd a Szatmárzsadányi (Closca) sugárúton. „Akciónk célja, hogy mosolyt csaljunk a hölgyek arcára és hogy hozzájáruljunk ahhoz, hogy kellemesen kezdődjék számukra a tavasz", áll az intézmény közleményében.

Nem maradt tétlen Adrian Stef Szatmár megyei tanácselnök sem, aki csapatával 10.00 órakor kezdte a márciuskák osztogatását a régi központban, a Szabadság-tér körül, majd a Nagypiacon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: