2007-12-20 11:30:16• hírek • Szatmar.ro

Putyin ismét beszólt az amerikaiaknak

vlagyimir_putyinAmerikai újságíróknak adott interjújában, Putyin kifejtette véleményét az amerikai civilizációról.
Az év emberétől az orosz televízió éppen ma este közli azt az interjút, amelyet amerikai újságíróknak adott. És ebben Putyin a maga közvetlen stílusában ismét odamondogatott a tőle, illetve Oroszországtól civilizált viselkedést elváró amerikaiaknak.


Azt mondják nekünk, hogy fel akarnak venni minket a civilizált nyugati családba. De miből gondolják, hogy az önök civilizációja a legjobb? Vannak sokkal régebbi civilizációk, mint az amerikai. Emellett finoman utalnak rá, hogy ahova felvesznek, az egy patriarchális család és önök az idősebb testvér. De a modern világban nem lehetnek többé ilyen viszonyok. – mondta Putyin, és minden egyes ország, kicsik és nagyok érdekeinek figyelembevételét, illetve a megfelelő játékszabályok kidolgozását sürgette. Egyúttal visszautasította, hogy Oroszország kizárólag a magas olajáraknak, vagyis a szerencsének köszönheti felemelkedését.

– Szerencséje csak a hülyéknek van, mi viszont reggeltől estig dolgozunk. Tényleg vannak pozitív külgazdasági tényezők, de ne feledjék: a szovjetunió idejében is volt úgy, hogy az olaj- és gázárak az egekbe mentek, ám ennek mégsem volt semmilyen eredménye. Mindössze bambán fogyasztási cikkeket vásároltak érte külföldön. Mi más gazdaságpolitikát folytatunk.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: