2007-11-21 11:40:02• hírek • Szatmar.ro

Putyin elégedetlen

vlagyimir_putyinVlagyimir Putyin szerint, a NATO nem tartotta magát a közös egyezményekhez.
Katonák előtt és főként választások idején Vlagyimir Putyin elnök – úgy is mint a fegyveres erők főparancsnoka - szeret kemény hangú kijelentéseket tenni.
 
Kedden is ez történt, amikor az orosz vezérkar hagyományos év végi gyűlésén ismét elmagyarázta, hogy miért függesztette fel Oroszország részvételét a hagyományos fegyverek korlátozásáról szóló európai egyezményben.
 
„Partnereink nem ratifikálták az egyezmény módosított változatát. senki nem tette ezt, sőt néhányan még alá sem írták. Azt hiszik évekig egyoldalúan fogjuk magunkat az előírásokhoz tartani? És csak nézünk mint a moziban? Majd ha a partnereink csatlakoznak az egyezményhez és főként be is tartják azt, akkor Oroszország is megvizsgálja, hogy ismét teljesíti kötelezettségeit” - mondta Putyin, aki ismét felpanaszolta a NATO katonai erőkoncentrációját az orosz határok mellett.
 
Nehezményezte azt is, hogy nem érkezett semmilyen válasz az orosz javaslatra, amely az egyoldalú amerikai telepítésekkel szemben közös rakétaelhárító rendszer létrehozását irányozta elő, mégpedig úgy hogy mindenki egyformán részt vehessen annak irányításában. Putyin egyúttal megnyugtatta katonáit: a kormány tovább folytatja a haderő modernizálását és ehhez jövőre is meglesz a szükséges pénz.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: