2014-02-24 09:42:49• hírek • (x)

Március 3-ig tart az autósülések hete a Babytrendnél

Egy héten keresztül tart a verhetetlen ajánlat autós gyermekülésekre a Babytrend boltjában.

Itt a tavasz, itt a kirándulások, hosszabb utazások ideje - itt az alkalom felkészülni ezekre, megvásárolva a család legfiatalabb tagjának az autósülést, amely biztonságos és kényelmes utazást biztosít. A Babytrend Independentei sugárúti, a Dana Kereskedelmi Komplexum épületében található boltjában hatalmas választék vár autós gyermekülésekből, minden súlykategória számára. A boltban dolgozók ráadásul nagyon szívesen adnak tanácsot a megfelelő autósülés kiválasztásában és akár be is próbálják az eszközt a vásárló autójába, hogy a megvásárolt termék tökéletesen illeszkedjen.

A Babytrend új boltjába betérve a hét folymán kellemes meglepetés ér mindenkit, akik gyermekülést vásárolnának: február 24 és március 3 között a megvásárolt termék árának 15%-át visszatérítik vásárlási kupon formájában.

A vadonatúj bolt tágas üzlethelyiségben várja a vásárlókat: ahol minden eddiginél több árucikk található, tehát a választék is nagyobb, mint az eddigi üzletekben. A nagy alapterület, amivel gazdálkodni lehetett, lehetőséget adott arra, hogy az árucikkeket különböző, jól elkülönített osztályokon helyezzék el, hogy a nagy választékban mindenki könnyen megtalálja azt a terméket, amelyre éppen szüksége van. Az új boltban nemzetközileg elismert márkás termékek vásárolhatók a 0 és 6 év közötti gyermekeknek és hatalmas termékpaletta szól az áldott állapotban levő nőknek is. A választékban olyan nagy márkák termékei találhatók meg, mint a Chicco, Tommee Tippee, Nuk, Philips Avent, Espiro, Baby Design, Bubchen vagy éppen a Nuvita.

A bolt az Independentei sugárút 14/A cím alatt, a Dana Kereskedelmi Komplexumban található.

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek 9.00 - 18.00     
Szombat 10.00 - 14.00
Vasárnap - zárva
Infoline: 0261 831833

Autósülések nagy választéka várja a vásárlókat a Babytrend boltjában

A Babytrend Independentei sugárúton található üzlete

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: