2015-12-08 09:02:27• hírek • (x)

Március 3-án nyit a Satu Mare Shopping Plaza

Már nem kell sokat várni a nemzetközi divatmárkákat felvonultató bevásárlóközpont megnyitásáig!

Néhány hónapon belül megnyitja kapuit a Nagypiac szomszédságában a Satu Mare Shopping Plaza. A nyitás már annyira közel van, hogy a nemzetközi márkák képviselői már meg is kezdték a standjaik kialakítását a modern megjelenésű épületben.

A jó hír hozója a Zirmer Bud Kft., a bevásárlóközpont megépítője és egyedüli befektetője. A megnyitó dátuma március 3-a, a nyitás időpontja pedig déli 12 óra. A Golescu híd lábánál található bevásárlóközpontban lesz mozi, kaszinó, kávézők, étel-udvar, sportterem (amelyhez egy olimpiai méretű úszómedence is tartozik). Nem maradnak ki a gyermekjátékokat, elektronikai cikkeket és nemzetközi divatmárkákat árusító ruha- és cipőboltok sem. Az üzletet nyitó nagy nevek között már biztosan ott van a H&M és a PEPCO.

A pláza boltjai 12500 négyzetméteren terülnek el, s ugyan kevés szabad hely áll már a bérlők rendelkezésére, ezek ügyében bérlési szándékkal a radubud@yahoo.com email címen, illetve a 0740-088-612-es és a 0744-507-013-as telefonszámokon lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: