2014-03-06 15:05:54• hírek • Szatmár.ro

Március 14-16: férfihétvége Szatmárnémetiben

Férfihétvégét tart a Szent József a munkás Katolikus Férfiszövetség.

Március 14-16 között a Szent József a munkás Katolikus Férfiszövetség "Önátadás. Boldogan!" címmel nagyböjti, lelki, megerősítő hétvégét szervez férfiaknak, férjeknek, apáknak. A rendezvény helyszíne a szatmárnémeti Szent Alajos Konviktus lesz.

A hétvégére tervezett események: pénteken este kulturális csemege és tapasztalatok megosztása különböző vidékekről érkezettek részéről; szombaton: előadások, okulások, vitafórum, szabadtéri játékok, este szentségimádás; vasárnap: szentmise a Szent József templomban, családi keresztút a Kossuth-kertben, közös ebéd - tájékoztatta a Szatmár.ro-t Koczinger Tibor, a szövetség elnöke.

Közösségi rendezvényével az egyesület alkalmat teremt arra, hogy a férfiak beszéljenek életükről, meggyőződéseikről, tapasztalataikról, felismerjék jövőbeni teendőiket. Azt is szeretnék, hogy a férfiak kapcsolataikban javuljanak, egyre jobban tegyék dolgukat a világban, szolgálják embertársaikat, családjukat, közösségeiket. A szervezők meggyőződése, hogy a férfikérdés is meghatározó tényezője a családok és a világ számos kihívásának, bajának.

További információkat ad és a jelentkezéseket fogadja Lupcsa András 0744422727.

A férfiszövetség tagjai

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: