2011-03-09 12:16:36• hírek • Szatmár.ro

Maraton a Víz világnapján

Fotóversenyt és maratont rendeznek a Víz világnapja alkalmából.

Az Apasev Rt. és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal közös szervezésében összetett rendezvényre kerül sor a Víz világnapjának megünneplése alkalmából. A víz életet jelent, de vigyáznunk kell rá, mert az élet legfontosabb összetevője nem áll korlátlanul a rendelkezésünkre, ezért nem szabad felelőtlenül pazarolnunk - a szervezők elsősorban erre szeretnék felhívni a figyelmet a március 22.-i rendezvényen.

Az esemény egyik részét a maraton képezi, amely az új főtérről indul és a Kakszentmártoni vízműig tart. A 4,85 kilométeres útszakaszt a résztvevők sétálva vagy akár futva is megtehetik, a lényeg, hogy minél többen vegyenek részt a figyelemfelkeltő akcióban. A maratonra március 16.-ig lehet beiratkozni, a szándékot  telefonon a 0261-759-080-as telefonszámon (146 vagy 170-es mellék) vagy az aps@apaservsm.ro e-mail címen lehet jelezni.

A rendezvény másik része egy fotóverseny és kiállítás lenne, amelynek a helyszíne a Vízmű lesz. A benevezett fotóknak a "Víz a városoknak" téma köré kell csoportosulniuk, a pályamunkákat pedig az Apaserv Rt. székhelyén lehet leadni március 18-ig. A fotókat a szervezők papíron vagy elektronikus formátumban, CD-n is elfogadják. A legjobb fotókat március 21-ig választják ki, a díjátadásra pedig a március 22-én, 12 órakor a Kakszentmártoni Vízműnél kerül sor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: