2010-09-17 17:46:46• hírek • Szatmár.ro

Máramaros győzött

A most kezdődött U16-os megyei válogatottak országos bajnokságának első fordulójában a Szatmár megyei válogatott 1-0-ás vereséget szenvedett a szomszédos megyei együttestől.

A találkozót az Olimpia-stadionban rendezték meg, és azon jelen volt Cristi Balaj UEFA-bíró is, a máramarosi MLE elnöke.
Csík Tibor együttese a 23. percben került hátrányba amikoris egy beadást követően az ellenfél egy játékosa a hálóba fejelte a labdát. Annak ellenére, hogy a második játékrészben a szatmáriaknak két lehetősége is volt az egyenlítésre - Tudoran és Karikás révén - Nagybánya végig mezőnyföölényben játszott. Csjk Tibor szerint nincs ok az elkeseredésre, hiszen csapatként a szatmáriak egyenértékű ellenfelei voltak a máramarosiaknak.

- Tovább tesszük a dolgunkat, és reméljük továbbjutunk a tavaszi, kieséses fordulóba. Jövő héten Kolozs megyével, azután Szilággyal játszunk - mondta el Csík.

Az RLSZ (Román Labdarúgó Szövetség) idéntől indította be speciális utánpótlás-nevelési programját, ennek keretében kezdődött el az U16-os bajnokság.

A Szatmár Megyei Válogatott játékoskerete: Duca Vlăduţ (Olimpia), Buta Alin (Scarisoara) - Ban Vlad, Nagy Ottó, Csík Kristóf, Roca Cristian, Karikás Krisztián, Petkes Mihály, Ritli Raul (Olimpia), Tudoran Radu Vasile (Sárközújlak), Praszler Ottó (Mezőfény), Pop Ciprian (Somesul), Nagy Erik (Nagykároly), Nistor Danut (Somesul), Lemák Brian (Somesul), Pop Remus, Mihalca George, Bob Eduard (Atletic).


A kék mezes szatmáriaknak nem sikerült nyerniük az első meccsen
A kék mezes szatmáriaknak nem sikerült nyerniük az első meccsen


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: