2013-02-25 10:39:41• hírek • Blikk.hu

Maradj velünk, Cipő!

Több száz barát és rajongó gyűlt össze vasárnap délután a Kossuth Klubban, ahol a Republic együttes fennállásának 23. évfordulója alkalmából tartott egy közönségtalálkozót.

Egyvalaki azonban nagyon hiányzott. Valaki, akinek a nevével egyet jelent ez a zenekar. Cipő (47) azonban továbbra is kómában fekszik egy fővárosi kórház intenzív osztályán, és ha biztosan nem is tudja, de talán érzi, hogy nem csupán a jelenlévők, hanem egy ország aggódik és szurkol azért, hogy végre felébredjen.

Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, a Republic együttes frontemberének szíve tíz nappal ezelőtt felmondta a szolgálatot. Hála a gyors segítségnek és egy speciális szívritmus-szabályozónak, sikerült visszahozni őt az életbe, azóta viszont kómában van.

Az idei születésnap ennek a szörnyű tragédiának a fényé­ben telt. Az örömkönnyek helyett bánatos szemmel néztek egymásra a barátok, de mindenki szemében ott csillogott a remény, és egymás folyamatos biztatása: nem lehet baj, egy ilyen nagyszerű embernek, mint Cipő, fel kell ébrednie!

Boros Csaba, az együttes basszusgitárosa nehezen találta a szavakat. Azt mondta, még mindig képtelen felfogni, hogy Cipő nem lehet itt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: