2018-01-12 10:03:26• hírek • Oszkó Viktória

Maradhat az Olimpia?

Az Olimpia FC utánpótlás csapatainál dolgozó edzőkkel találkozott január 12-én, pénteken Kereskényi Gábor polgármester.

Mircea Bolba, Csík Tibor, Paul Levente, Ovidiu Suciu, Lulu Dragomir és Cristian Popa  Szatmárnémeti polgármesterével közösen átbeszélték elképzeléseiket, és arra jutottak, hogy nem engedhetnek megszűnni egy olyan eredményes és sikeres utánpótlásképző központot mint a szatmárnémeti.
 

Egy korábbi cikkünkben már tájékoztattuk a Szatmár.ro olvasóit arról, hogy a helyi labdarúgócsapat komoly anyagi gondokkal küzd. Ez bővebben azt jelenti, hogy a különféle költségek mellett már a játékosok fizetését sem tudják előteremteni.
 

Merkli István klubelnök még december közepén tárgyalt a Szatmár Megyei Tanács elnökével, Pataki Csabával, aki akkor azt nyilatkozta, hogy minden jogilag járható úton végigmentek már, hogy támogassák a klubot,  így az Olimpia sorsa jelenleg a szponzorok és a szurkolók kezében van.  
 

Január 12-én újabb tárgyalások kezdődtek a csapat életét illetően, és úgy néz ki, van megoldás az anyagi problémákra, ha besegít a Városi Sportklub és összefognak a magánklubok.
 

„Ami a felnőtt együttest illeti, sajnos az Olimpia 2010 rossz úton járt, hiszen anélkül szövögettek nagy terveket, hogy ehhez meglett volna a szükséges infrastruktúra és anyagi fedezet. Annak ellenére, hogy a polgármesteri hivatal egyedül maradt a labdarúgás támogatásában, semmiképpen nem hagyjuk megszűnni a szatmári futballt, és egy olyan projekten dolgozunk, amely nem csak szemfényvesztés, hanem hosszú távon is megoldást jelent” – mondta Kereskényi Gábor.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: