2012-04-20 11:22:59• hírek • Szatmár.ro

Már webáruházból is megrendelhetők a Smart Phone GSM termékei

Továbbra is új és használt, kártyafüggetlen mobiltelefonok, kiegészítők és telefonkártyák széles kínálatával várja ügyfeleit a Smart Phone GSM. Újdonságnak számít, hogy a termékek már az üzlet webáruházából is megrendelhetők.

A Smart Phone GSM első üzlete immár nyolc éve gyors és teljes körű szervizeléssel várja ügyfeleit Szatmárnémetiben, a Károlyi úton. A mobiltelefon-szaküzletet és szervizt egy éve az Octavian Goga úton, a Billa áruházzal is szemben megtalálhatják az érdeklődők.

A szaküzletek kártyafüggetlen, új és használt mobiltelefonokkal, Cosmote, Orange és Vodafon feltöltőkártyákkal, kiegészítőkkel, valamint gyors és teljes körű szervizeléssel várják ügyfeleiket. A szakemberek többek között elvállalnak kártyafüggetlenítést, dekódolást javítást, valamint itt régi telefonját elcserélheti, illetve beszámítják azt egy másik készülék árába.

Az üzlet széles termékkínálata mostantól a smgms.ro webáruházban is megtekinthető, illetve innen meg is rendelhető a kívánt árucikk. Mindazoknak, akik Szatmárnémeti körzetén belül adnak le rendelést, ingyen házhoz szállítják a kívánt terméket.

Elérhetőségek: Károlyi út C 16 szám alatt és az Octavian Goga utcán, a Billa áruházzal szemben.Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: