2018. szeptember. 25., kedd
Névnap:
2017-11-14 09:17:51• hírek • Szatmár.ro

Már várják a jelentkezőket a szilveszteri mulatságra

A hagyományokhoz hűen az RMDSZ városi szervezete idén is megrendezi szilveszteri bálját - tájékoztatta lapunkat Kereskényi Gábor, a Szatmárnémeti RMDSZ elnöke.

A szilveszteri mulatság idén új, tágasabb helyszínen, a Majestic étterem báltermében várja az óév vidám búcsúztatóit.


Az ünnepi menü magába foglal egy gazdag hidegtálat, két főfogást, desszertet, hajnal felé pedig korhelylevest fognak felszolgálni. Ezen felül természetesen nem hiányozhat az asztalról a jóféle szilvapálinka, a bélteki bor és a pezsgő sem. 


"Az idei bálon is garantált a szórakozás és a jó hangulat. Ennek letéteményesei a jó társaság, a finom falatok, a jó bor és nem utolsó sorban a talpalávalót biztosító Amulette együttes. Erre a különleges alkalomra egyébként az Amulette zenekar egy tehetséges cigányprímással, Székely Attilával fog fellépni" - hangsúlyozta Kereskényi. 


Jegyet váltani minden hétköznap reggel 9 és délután 5 óra között lehet az RMDSZ Rákóczi (Mihai Viteazul) utca 10. szám alatti székházában. A báli belépő ára 205 lejbe kerül. Bővebb információk Polner Zoltánnál a 0740-473596 telefonszámon. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A helyek száma korlátozott (300 személyig).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: