2008-11-12 20:17:32• hírek • Parajdi Andrea

Már várják a diákok jelentkezését

Szerda óta lehet jelentkezni a Hans Lindner Alapítvány Ötletbörze elnevezésű vállalkozói játékára, amelyet idén immár hatodik alkalommal rendeznek meg.

Az idei Ötletbörze a Learning business, by doing business szlogennel indul, azaz Tanulj meg vállalkozni, úgy, hogy gyakorlod a vállalkozást. Ez a szlogen, valamint az alapzenének választott Mission Impossible betétdal, egyaránt azt próbálják sugallni a fiatal diákoknak, hogy merjék valóságba ültetni vállalkozói elképzelésüket - magyarázta Koczinger Tibor, a Hans Lindner Alapítvány igazgatója, a szerdán megtartott sajtótájékoztató keretében.

A játék menete hasonló lesz a tavalyihoz, csupán annyi változást eszközöltek a szervezők, hogy a legvégén 15 csapat helyett, tíz kerül a döntőbe. - Garantálni tudjuk, hogy nagyszerű élményekben lesz része ennek a tíz csapatnak. A tavaszi szünetben, egy egész hétre elvisszük őket egy táborba, ahol egy számítógép vezérlésű szimulátorban próbálhatják ki vállalkozási képességeiket. Itt még kockázat nélkül hozhatnak döntéseket, és ismerhetik fel hol lehet elbukni - tájékoztat Koczinger. A legjobb három csapat egyébként idén is külföldre utazhat, egy üzleti körútra.

Az Ötletbörze hivatalosan december 12-én veszi kezdetét, addig fogadják a vállalkozó szellemű fiatalok jelentkezését. Bővebb információk a www.bursaideilor.com oldalon kaphatóak.

Ötletbörze vállalkozói játék

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: