2014-07-11 15:10:21• hírek • Szatmár.ro

Már vannak elképzelések a kosárcsapat kerete kapcsán

Éles Péter részt vett a Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatáborban, ahol az edzőket is képezték.

A kosárlabdázók többsége még pihenéssel tölti a nyarat, a VSK női kosárlabda-szakosztályának vezetősége viszont már javában dolgozik a szeptemberben induló bajnokságban résztvevő csapat összeállításán. Egyelőre azt tudni, hogy Éles Péter vezetőedző mindent megtesz annak érdekében, hogy hazacsábítsa a kolozsváron játszó Szmutku Renátát, valamint szeretné megnyerni a csapatnak a szatmári származású Ferenczi Flaviát is. Három idegenlégiós is tagja lenne a csapatnak - Éles már ki is szemelt két amerikai és egy magyarországi kosarast, akik érdemben erősítenék a csapatot.

Éles Péter sem sokat pihent az elmúlt hetekben: nemrég érkezett ugyanis haza a magyarországi Bajáról, ahol részt vett a Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabdatáborban. Rátgébert valószínűleg nem kell bemutatni a kosárlabda iránt érdeklődőknek. Ő Magyarország legsikeresebb mesteredzője, a magyar férfi és női kosárlabdaválogatott szövetségi kapitánya is volt.

Az ő nevével fémjelzett kosárlabdatáborban 10 és 17 éves gyerekek, fiúk és lányok vettek részt, meg persze a meghívott edzők, akik nem csak a gyerekekkel foglalkoztak, hanem továbbképzéseket is tartottak számukra. Éles is egyike volt a meghívott edzőknek.

Tőle azt is megtudtuk: a manapság leginkább a kosárlabda-akadémiájával elfoglalt Rátgéber az ősz folyamán Szatmárnémetibe fog látogatni, mert elképzelhető, hogy itt is nyitna egy utánpótlás-nevelő központot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: