2019-07-09 14:57:09• hírek • Közlemény

Már tudjuk, milyen programmal vár a második Szatmárnémeti Sörfesztivál

A Hops & Beats Hagyományos Beerfest 2019 első kézműves sörfesztiválja.

Az eseményre immáron második alkalommal kerül sor a megyeszékhelyen, melyet a HB Traditional Brewery szervez. 

 

Az esemény különlegessége, hogy a ’70-es években épült kézműves sörgyár újranyitásának ünnepségével kötik össze a háromnapos fesztivált. A sörös örömökre augusztus 9-e és 11-e között kerül sor az Október 25-e téren.

 

Az újragondolt Hops & Beats idén nem csak a közöséggel és a helyi sörkészítés hagyományaival kapcsolja össze a résztvevőket, hanem egy feledhetetlen élőzenei élményre hív mindenkit, olyan műfajok kíséretében, mint a rock, jazz, pop, reggae vagy az elekronikus zene.

 

A tér olyan előadók fellépésétől lesz hangos, mint: a Vița de Vie, Mihail, a The Mono Jacks vagy az IRIS. Mi eshetne jobban egy jó korsó sör mellé, mint a legnagyobb művészek legendás slágerei? És ha ez még nem lenne elég, ellátogat hozzánk a magyar rock élvonalából a Beatrice zenekar, a '90-es évek házibuli hangulatát pedig LayZee aka Mr. President idézi fel a számunkra.

 

Fantasztikus hangulat, változatos zenei kínálat, napi tombola nyeremények, mindenkinek kedvező programok, utcai grill és nem utolsó sorban közösségi élmény. A feledhetetlen szórakozásé lesz a főszerep.

 

A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt. A jelmondat: Közösen a helyi hagyományos kézműves sörökért!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: