2019-01-10 13:42:00• hírek • Bede Emőke

Már több mint tízezren értékelték a Nagykárolyban forgatott filmet

Fotó: Netflix
Fotó: Netflix

November 16-án mutatta be a Netflix „The Princess Switch” című saját gyártású filmjét. De miért is olyan nagy dolog ez számunkra? Azért, mert a Nagykároly egyik ékköveként számon tartott épület, a Károlyi-kastély szolgáltatta megannyi jelenet helyszínét, illetve néhol a város utcái is visszaköszönnek a képernyőről.

A „The Princess Switch” című amerikai romantikus vígjáték forgatása kifejezetten izgalmas volt a Szatmár megyei város lakói számára, hiszen amellett, hogy egy népszerű amerikai színésznő, Vanessa Hudgens is Nagykárolyba látogatott, ők maguk is statisztákká válhattak néhány napra.
 

 A film története szerint karácsony előtt egy héttel a meseszép hercegnő, Margaret szerepet cserél egy Chicagóból érkező hétköznapi lánnyal, s ez nem is bizonyul különösebben nehéz feladatnak, hiszen akár egymás tükörképei is lehetnének. A kaland azonban nem merül ki ennyiben, ugyanis Margaret beleszeret Stacy jóképű munkatársába, az újdonsült hercegnő pedig egyenesen Margaret vőlegényébe, az elbűvölő hercegbe lesz fülig szerelmes. A helyzetből adódó bonyodalmak pedig igazi izgalmakat teremtenek a műfaj kedvelői számára.
 

A film bemutatása óta eltelt két hónapban az IMDB-n, a legismertebb és legnagyobb méretű internetes filmadatbázis oldalán több mint 11 ezer felhasználó értékelte a produkciót, mely a szavazatok alapján 6 pontot érdemelt a maximális 10-ből. Azok, akik komment formájában is értékelték a filmet, többnyire megegyeztek abban, hogy a történet alakulása végig kiszámítható, komolyabb meglepetéseket nem tartogat, ennek ellenére mégis szívmelengető, kellemes, helyenként tényleg humorso alkotásról van szó, mely főképp a fiatalabb lányok tetszését fogja elnyerni.
 

Emellett azt is érdemes kiemelni, hogy a The Princess Switch adatlapján feltüntettek egy-két mókás bakit is, melyeket csak az igazán sasszemű nézők vesznek észre. Az egyik ilyen apróságot például a film egyik zárójelenetében fedezhetjük fel, amikor is Margaret a szája elé kapja meglepetésében a kezét. A figyelmesebbek észrevehetnek a színésznő ujján egy aprócska tetoválást, melynek értelemszerűen az általa megformált karakter, a hercegnő ujján nem kellene ott lennie.
 

Kiszámítható vagy sem, csöpögős szerelmes történet vagy sem, egy biztos. A Szatmár megyei nézők már biztosan a szívükbe zárták az alkotást, hiszen nem mindennap láthatják viszont a megye egyik jelképét a filmvásznon.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: