2020-07-05 08:20:03• hírek • Blikk.hu

Már több mint fél éve nem állt színpadon Soltész Rezső: most kész a visszatérésre

Soltész Rezső több mint fél éve nem állt színpadra, előbb betegsége, később a koronavírus miatt. /Fotó: RAS Archiv
Soltész Rezső több mint fél éve nem állt színpadra, előbb betegsége, később a koronavírus miatt. /Fotó: RAS Archiv

Már készül a visszatérésre Soltész Rezső (75)! A koronavírus-járvány miatt elrendelt koncertstop miatt az egész hazai zenésztársadalom várja már, hogy újra találkozhasson a közönséggel, de a dalszerző-énekesben talán mindenkinél nagyobb várakozás gyűlt fel.


– Az az igazság, hogy már több mint fél éve nem álltam színpadon – mondta a Vasárnapi Blikknek Soltész Rezső, aki annak idején közleményben tudatta, szívproblémái miatt minden fellépését le kell mondania.

– Nagyon hiányzik már a közönség. A betegségem miatt le kellett mondani jó pár koncertet, júniusra terveztem a visszatérést, de már májusra is jó párat bevállaltam, aztán jött a vírus, és sorra mondtak le mindent. Nehéz elmondani, mit éreztem akkor. Most is minden bizonytalan, sok koncert van kilátásban, augusztus 24-én például a Pesti Vigadóba várnak, 28-án pedig Igalra van meghívásom, de ki tudja, hogy jön-e, és ha igen, mikor a második hullám. Most minden lóg a levegőben...

Rezső folyamatosan figyeli a híreket, és azt is, mi történik a környező országokban. Szeptemberben ráadásul Berlinbe készül egy nagyszabású koncertre. Hozzátette, ha idén 10-15 fellépése megvalósul, akkor ő már boldog embernek mondja magát. Úgy érzi, a betegség már a múlté, újra ereje teljében van, és már énekelne.

– Teljesen jól érzem magam! Voltam kontrollon, ahol mindent rendben találtak, minden bajom elmúlt, ami megállásra kényszerített egy időre. Most már csak előre, alig várom, hogy újra ostorral csaphassak a lovak közé – mondta bizakodva.

Az énekes a karantén alatt sem unatkozott, lapkiadóként volt munkája bőven, készül az Akit szeretnek című lemeze, és végre a családdal is kellő időt tudott eltölteni.

– Az összes elmaradt szülinapot, ünnepséget bepótoltuk. Az én 75. születésnapom volt a zászlóshajó, a két testvéremet is ünnepeltük, a két unokám születésnapja is mostanában volt, ott voltak az unokatestvérek, voltunk vagy húszan. A lányaim szép kerti partit rendeztek Csobánkán, ami a nyaraink színtere. Volt, aki nem jött el, mert tartott a vírustól, de jól éreztük magunkat – mesélte Soltész Rezső.

Nem felejtette el a közönséget

Bár személyesen hosszú ideje nem találkozott a közönségével Soltész Rezső, de interneten tartja a kapcsolatot a rajongókkal.

– Kapok leveleket, amikre igyekszem válaszolni, és a Facebookon is be szoktam jelentkezni. Csonka Bandit szoktam figyelni, kész színházat csinál! Tervezem, hogy én is gyakrabban „meglátogatom” a rajongókat a közösségi oldalon keresztül – ígérte a zenész.

 

További bulvárhírekért keresse a Blikk.hu híreit!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: