2020-04-21 14:13:18• hírek • Bede Emőke

Már több mint 800 koronavírustesztet végeztek el Szatmár megyében

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

A húsvéti időszak kiértékelése céljából szakmai megbeszélésre hívta össze kedden a belügyminisztériumi szervek Szatmár megyei vezetőit Radu Bud kormánybiztos. Az alárendelt intézmények vezetői az alábbiakról számoltak be a prefektusnak:

  • Szatmár megyében a helyzet stabil: az intézményes karanténban és a lakhelyi elkülönítésben levő személyek száma folyamatosan csökken, mely azt jelenti, hogy mindazokat az egyenruhásokat, akik eddig az otthoni karantén alatt állókat ellenőrizték napi szinten, vissza lehet helyezni az utcákra.
  • A közegészségügyi igazgatóság adatai szerint jelen pillanatig (április 21.) 756 személyen összesen 819 tesztet végeztek el, melynek köszönhetően 46 koronavírussal fertőződött személyt sikerült azonosítani.
  • A közegészségügyi igazgatósághoz egyre többen fordulnak azért az igazolásért, mely a karantén vagy a lakhelyi elkülönítés letöltését bizonyítja, ugyanis e dokumentumra szükség van ahhoz, hogy munkavállalás céljából ismét visszatérhessenek külföldre - derül ki a hivatal közleményéből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: