2012-06-28 07:51:29• hírek • Blikk.hu

Már szaladgál Fábry kislánya

Hihetetlen nagyot nőtt, már szaladgál Fábry Sándor kislánya, az egy éves Borbála.

A show-man nem bújtatgatja a csöppséget, akiről tavasszal sikerült először a Blikk olvasó-riporterének fényképet készítenie, igaz, akkor Borbála még babakocsiból szemlélte a világot. Fábry szépen cseperedő csemetéjét ismét egy olvasónak,  N. Miklósnak sikerült lencsevégre kapnia egy helyi népzenei bemutatón.

- A nagy nyári melegben a 15 hónapos Borbála vidáman játszadozott a többi apró lurkóval, szülei egy pillanatra sem akarták visszatartani a gyerektársaságától, amit a pici persze nagyon élvezett. Télen nem nagyon hozták ki levegőzni, nem lehetett őket a környéken látni, de a jó idő beálltával édesanyja majdnem mindennap megsétáltatta a kislányt a vízparton - mesélte az olvasó-riporter.

Fábry Sándor korábban nagyon ritkán mutatkozott kedvesével, Zsuzsival a nyilvánosság előtt, pedig már 14 éve együtt élnek.  A show-man ráadásul közvetlenül gyermekük születése előtt egyre inkább bezárkózott, mind visszahúzódóbb lett. A kis Borbála érkezése azonban azonban alapjaiban megváltoztatta az ismert tévést, aki időközben az RTL Klubtól  átpártolt a köztévéhez.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: