2013-05-29 18:50:41• hírek • Kocsis Zoltán

Már péntek hajnalban lezárják a központot

A tervezett szombat hajnalnál egy nappal korábban, már péntek hajnali 06.00 órakor lezárják Szatmárnémeti régi központját a közúti forgalom miatt. Erre azért van szükség, hogy az árusok időben fel tudják állítani standjaikat a pénteken startoló Városnapok rendezvénysorozatának alkalmából.

Ezt Dorel Coica jelentette be a szerdai sajtótájékoztatón. Ezek szerint május 31., péntek 05.00 óra és június 2, vasárnap 05.00 óra között a közforgalom elől le lesz zárva a Szabadság-tér körüli körforgalom, a Horea utca, a Kazinczy utca macskaköves része, az Eötvös utca a Vécsey ház és a rendőrség épülete között, valamint a Pastravului utca a Mondiala gyár bejáratáig.

Ezen kívül szombat este 23.00 és vasárnap 01.00 között tilos lesz a parkolás a Közigazgatási Palota közvetlen közelében. Ezzel szeretnék elejét venni, hogy a tűzijáték bármiféle kárt tegyen a gépkocsikban.

A hétvégi össznépi buli miatt módosul több buszjárat nyomvonala is. Az 1,13,15 és a Real 2 számú buszok a Transilvania sugárútról indulnak, végigmennek az Árpád (Vasile Lucaciu) utcán és a Rákóczi (Mihai Viteazul) utcán térnek vissza.

A 2, 11, 12 és 14-es számú buszok a Decebal hídtól indulva az Árpád utcán haladnak végig és ugyanúgy az I.C.Bratianu Líceum és az ortodox székesegyház mellett lesz megállójuk, mint a vasúti pályaudvarhoz kimenő 9-es és 17-es busznak. Az 5, 23, 29-es járatok végállomása ezen a hétvégén a Nagypiacnál lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: