2019-11-15 08:25:19• hírek • Blikk.hu

Már nyár óta nem éltek együtt: válnak Vitray Tamásék

Megdöbbentő hírt közölt a Story magazin csütörtökön: 32 év házasság után válik a magyar televízió egyik legikonikusabb alakja, Vitray Tamás. 

A Blikk úgy tudja, már nyár óta nem él együtt a feleségével Vitray Tamás, lapunk információi szerint pedig már januárban kimondják a házaspár válását.  Vita nincs, mindenről megegyeztek, hiszen a legendás riporter – miután maga kezdeményezte a szakítást – gáláns úriemberként mindent hátrahagyott a feleségének, Kállay Bori (71) színésznőnek. 
 

– A hír igaz – erősítette meg Kállay Bori a válás tényét, megkeresésünkre azonban lapunknak sem szeretett volna többet elárulni. 
 

Ez azért is érthető, hiszen 71 évesen egyedül maradni nem lehet egyszerűSőt, komoly lelki fájdalom lehet átélni, hogy a szeretett férfi, aki öt évvel ezelőtt még szerelme bizonyítékául újra örök hűséget esküdött neki, egyszer csak kimondja: vége a 32 évnyi házasságnak. Maga Vitray Tamás sem bizonyult azonban bőbeszédűbbnek. 
 

– Nem kívánok többet elmondani, ezen egyetlen dolog változtathat, ha a művésznő esetleg mégis úgy dönt, hogy megszólal – válaszolta megkeresésünkre Vitray Tamás is, aki az elmúlt egy évben több sorsfordító dolgon ment keresztül. 
 

Tavaly augusztusban – hatvan év után – végleg búcsút mondott a tévének, visszavonult, pár hónappal később pedig egy súlyos balesetet szenvedett, legurult a gödi házuk lépcsőjén, amely során több nyaki csigolyája is eltört. 
 

– Mégis itt vagyok, élek, mozgok, ami akár csodának is nevezhető – mondta nemrégiben lapunknak Vitray Tamás, akinek több hónapig tartott a felépülése. 
 

Hogy a pályától való végleges búcsú vagy a halálközeli élmény gondolkodtatta el a jövőn, nem tudni, de a döntés végül megszületett, a riporter úgy döntött, egyedül éli tovább az életét. Azután, hogy elköltözött a közösen felépített és otthonná tett gödi házból, információnk szerint egy alig ötven négyzetméteres, társasházi legénylakásban éli a mindennapjait, ahol a hatvanéves tévés életmű emlékei és személyes tárgyai is még keresik a helyüket. 

 

Ennek ellenére nem tart attól, mit hoz a jövő, a Storynak elmondta: nem fél az egyedülléttől. – Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan – tette hozzá Vitray Tamás a magazinnak.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: