2016-07-15 17:18:06• hírek • Szatmár.ro

Már nem tart sokáig a káosz a Károlyi úton

Hamarosan jelentősen csökken a forgalom és a várakozási idő a város Nagykároly felőli kijáratánál.

A pénteken megtartott közlekedésbiztonsági bizottsági ülésen jelen volt a Károlyi út felújítását, szélesítését végző Tehnic Asist nevű cég munkatársa is. A bizottság tagjai felkérték, hogy röviden vázolja a munka további menetét, és adjon egy határidőt, amikortól normalizálódik a helyzet az útvonalon. Mint ismert, a DN19-es országút Nagykároly felé vezető kijáratánál hatalmas sorok alakultak ki, hiszen ott két munkálat is zajlott. Egyrészt a cég szélesítette az utat az Auchan és a Dedeman között, egy aradi cég pedig körforgalmat alakított ki a barkácsáruháznál.

"A terveink szerint csütörtökig befejezzük a munka nagy észét a két nagyáruház között: mind a négy sáv le lesz aszfaltozva és lehet közlekedni rajtuk. A későbbiekben dolgozunk majd a körforgalomban illetve az út mentén. Az augusztus 23-24 hétvégén a Dedeman-körforgalmon túl kezdjük a munkát. Ott egy sávon lehet majd közlekedni, amíg a másik kettő kialakításán-aszfaltozásán dolgozunk. Az egy sávon jelzőlámpa irányítja majd a közlekedést. A hétvégét választottuk ennek a munkának az elvégzésére, akkor ugyanis kisebb a forgalom" - magyarázta.

Kereskényi Gábor polgármester emlékeztette a bizottság tagjait, hogy a napokban a Decebal hidat felújító és a Károlyi úton dolgozó céget is felkérte: éjszaka és hétvégén is dolgozzanak, hogy a városban mielőbb helyreálljon a rend.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: