2008-10-27 22:53:20• hírek • Szatmar.ro

Nehezen nyert a Rapid

A fővárosi vasutasok a második félidőben tudtak fordítani az Otopeni ellen.

A román labdarúgó bajnokság 12. fordulójának zárómérkőzésén a javuló formában lévő Rapid az Otopeni vendégeként szerette volna folytatni a felzárkózását az élmezőny mögé.

Ám ennek érdekében, az első tíz percben bemutatott Boya és Cesinha próbálkozásain kívül nem sokat tettek az első félidőben. A játékrész közepén Ganea és Nibombe is megszerezhette volna a vezető találatot az Otopeni-nek, ám erre a 36. percig várniuk kellett a nézőknek. Ekkor Andrade, a Rapid kapusa, rosszul mozdult ki a kapujából, Chiacu lövése Liviu Ganea elé került, aki közelről nem vétette el az üres kaput.

A második félidőben már egy határozottabb és motiváltabb Rapid jött ki az öltözőből és negyed óra alatt megfordította az eredményt: előbb egy szögletet követően Joao Paolo volt eredményes, majd a 66. percben Spadacio kapásból küldte Munteanu kapujába a lasztit.

A hátralévő húsz percben a Rapid még növelhette volna előnyét, de sem Cesinha, sem Spadacio nem volt elég pontos a befejezésnél, így maradt az egy gólos Rapid-győzelem, amivel a vasutasok a 8. helyre jöttek fel. Az Otopeni maradt a 17., utolsó előtti pozícióban.

Eredmény:

Otopeni – Rapid 1-2
gól: L.Ganea (36) illetve Joao Paolo (51.), Spadacio

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: