2014-08-29 12:37:42• hírek • (x)

Már most lehet jelentkezni a bécsi adventi kirándulásra

Jelentkezz a Challenge Travel november végi utazására: irány Bécs és a legendás hírű adventi vásár!

Voltál már Bécsben az adventi vásár idején? Ha nem, akkor itt a lehetőség, hogy belekóstolj az osztrák főváros ünnepi forgatagába. Aki pedig egyszer már járt a császárvárosban az ünnepet megelőző periódusban, biztos, hogy visszavágyik oda. A november derekán megnyitott karácsonyi vásárok felejthetetlen hangulata ugyanis egyszerűen megigézi az embert. Ha csak visszagondolunk rá, az orrunkban érezzük a sült gesztenye illatát és a forralt bor, na meg a sokfajta különleges édesség ízét.

A szatmárnémeti Challenge Travel november 29-én indítja háromnapos, két éjszakás kirándulását Bécsbe. Az utazás részét képezi egy budapesti városnézés, de a résztvevők majd látogatást tehetnek a gödöllői Grassalkovich kastélyban is. Bécsben a csoport a város összes kihagyhatatlan látványosságát meglátogatja majd, lesz idő kipróbálni néhányat a híres vidámpark, a Prater szórakozási lehetőségei közül és természetesen a programban szerepel a gyönyörű barokk stílusú Schönbrunni kastély meglátogatása is. Bécsben pedig szinte egymást érik ebben az időszakban az adventi vásárok, úgyhogy fel kell készülni a sok finomságra, a nyüzsgésre valamint a testet és lelket egyaránt átmelegítő forraltborokra.

A Challenge Travel által szervezett autóbuszos kirándulás személyenként 125 euróba kerül, ebben benne van az utazás, a szállás három csillagos szállodában svédasztalos reggelivel és az idegenvezető díja is.

További információkért érdemes felkeresni a Challende Travel honlapját, vagy érdeklődni lehet a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

Adventi vásár Bécsben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: