2011-03-16 16:06:43• hírek • Szatmar.ro

Már mérik a parkolóhelyeket

A Szatmárnémeti Parkolási Felügyelet elkezdte kimérni a 14-es lakónegyed parkolóhelyeit. A munkálatok helyzetéről a felügyelet szakembere számolt be portálunknak. Hozzávetőleg egy hónapon belül már fizetni kell a tömbház előtti parkolásért.

A város parkolási felügyelete megkezdte, sőt szinte be is fejezte már a 14-es lakónegyed parkolóinak felmérését. Amint a munkálatok vezetőjétől, Jurca Mariustól megtudtuk, a garázsbontások helyén, illetve a tömbházak környékén kialakított helyek helyzetét vizsgálja jelenleg az osztály.

Hozzávetőleg 30 parkolási terület létezik a térségben, elméletileg minden tömbház közelében akad egy. A felújított placcot az eddigiekben is használhatták a lakosok, azonban az elkövetkezőkben sor kerül majd ezek lefoglalására is.

A munkatársak térképen, illetve helyszínen is végzett felmérések alapján számítják ki a parkolható autók számát, majd a jövőben jelzéssel látják el ezeket. Konkrétumok, mint megtudtuk, jelenleg még nem igazán vannak, annyi azonban bizonyos, hogy legalább egy hónapig el fog még húzódni a munkálatok befejezése.

A felügyelet alkalmazottjai a lakóbizottságokat is felkeresik annak érdekében, hogy összegyűjtsék a parkolóhelyek igénylőinek listáját, az esetleges fennmaradó területeket pedig olyanok is megkaphatják, akik nem feltétlenül a kérdéses terület közelében laknak.

A bérleti díj hozzávetőleg évi 200 lejbe kerül majd, mondta Jurca, aki szerint a parkolóhelyek felmérésének körülbelül 90%-ával már végeztek, így a lakosok hamarosan igényelhetik ezek bérlését.


A felmérés végén járnak az alkalmazottak
A felmérés végén járnak az alkalmazottak



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: