2018-11-19 09:15:58• hírek • Bede Emőke

Már megtekinthető a Nagykárolyban forgatott film

Nemrég hivatalosan is bemutatta a Netflix a „The Princess Switch” című saját gyártású filmjét. De miért is olyan nagy dolog ez számunkra? Azért, mert a Nagykároly egyik ékköveként számon tartott épület, a Károlyi-kastély szolgáltatta megannyi jelenet helyszínét, illetve néhol a város utcái is visszaköszönnek a képernyőről.

A „The Princess Switch” című amerikai romantikus vígjáték forgatása kifejezetten izgalmas volt a város lakói számára, hiszen amellett, hogy egy népszerű amerikai színésznő, Vanessa Hudgens is Nagykárolyba látogatott, ők maguk is statisztákká válhattak néhány napra.
 

A film története szerint karácsony előtt egy héttel a meseszép hercegnő, Margaret szerepet cserél egy Chicagóból érkező hétköznapi lánnyal, s ez nem is bizonyul különösebben nehéz feladatnak, hiszen akár egymás tükörképei is lehetnének. A kaland azonban nem merül ki ennyiben, ugyanis Margaret beleszeret Stacy jóképű munkatársába, az újdonsült hercegnő pedig egyenesen Margaret vőlegényébe, az elbűvölő hercegbe lesz fülig szerelmes. A helyzetből adódó bonyodalmak pedig igazi izgalmakat teremtenek a műfaj kedvelői számára.
 

A film megjelenésére nem kell tovább várnunk, ugyanis november 16-án hivatalosan is elérhetővé vált a Netflix kínálatában. A „The Princess Switch” azóta pedig bekerült az imdb.com adatbázisába is. Ebben a pillanatban kicsivel több mint 1800 ember pontozta a filmet, a nézők 10-ből 6,3-ra értékelték a romantikus vígjátékot. Azok, akik komment formájában is értékelték a filmet, többnyire megegyeztek abban, hogy a történet alakulása végig kiszámítható, ennek ellenére mégis szívmelengető, kellemes, karácsonyi hangulatot árasztó alkotásról van szó, mely főképp a fiatalabb lányok tetszését fogja elnyerni. Egy novemberi vagy decemberi hűvösebb délutánra ideális választás lehet.


A Netflix film- és sorozatszolgáltatóról egyébként tudni érdemes, hogy a platformon elérhető filmek havidíj ellenében tekinthetők meg, viszont aki szeretné megnézni a "The Princess Switch" romantikus vígjátékot, kihasználhatja az egy hónapos, ingyenes próbaidő lehetőségét.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: