2011-10-19 21:01:36• hírek • Balog Anita

Izgalmas meccsen 19 ponttal nyertek a kosaras lányok

19 ponttal nyertek a lányok
19 ponttal nyertek a lányok

Két éve 25 ponttal verték a lányok a cseheket. A győzelem most is összejött, de nehezen, igaz a végeredmény nem ezt mutatja, hiszen most is majdnem húsz ponttal nyertek Fleseriu lányai.

Két évvel ezelőtt az első kupatalálkozót rendezték meg Szatmárnémetiben, akkor a Közép-Európa Ligában a cseh Brno csapata volt a VSK kosaras lányainak az ellenfele. Most pedig szinte megismétlődött a történelem, az ellenfél pedig most is a Valosun Brno volt.

Az idei mérkőzés jóval izgalmasabb volt, mint a két évvel ezelőtti, olyannyira, hogy a drukkerek az első félidő után nem is számítottak rá, hogy ilyen arányú győzelmet arat a csapat. A mérkőzés elején a lányok eléggé össze voltak zavarodva, az első öt perc végén 4:14-re vezetett az ellenfél, de aztán Mehmedic két duplát és egy triplát dobott sorozatban, így az első negyed végére sikerült faragni a hátrányból. A folytatásban a játék tovább akadozott, sokat hibáztak a lányok, az első félidő végére összességében 11 pont volt a vendégek előnye.

A harmadik negyedre a VSK összeszedte magát, másfél perccel a harmadik negyed vége előtt már 59:60 volt az állás, aztán az üvöltő drukkerek biztatásával a VSk átvette a vezetést. A negyedik negyedben megint Mehmedic villogott és gyártotta a pontokat: kilenc pontot dobott. S ahogy a szatmáriak magukra találtak a meccs végére, úgy a csehek nagyon kifáradtak, a zárónegyedben csak 11 pontot szereztek, míg a szatmáriak 27-et szereztek.

A VSK-s lányok a folytatásban a szlovák Popradot fogadják november 2-án.

Szatmárnémeti VSK-Valosun Brno 92:73 (20:25, 20:26, 25:11, 27:11). A szatmári pontszerzők: Pop 20, Mehmedic 19, Ivan-Urse 16, Orosz 14, Jaburova 10, Parau 6, Walker 4, Giurgiu 3.

 

A VSK nehezen talált magára, de 19 ponttal nyert

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: