2020-04-02 13:11:29• hírek • Szatmár.ro

Már lehet jelentkezni a családi vetélkedőbe

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Március 28-án indult útjára a (H)azám!, a Kárpát-medence Nagy Családi Vetélkedője, a KCsSz szervezésében.

“A családok játéka két internetes fordulóból, és egy, a későbbiekben megrendezésre kerülő Élő Döntőből áll. A feladványok, kérdések közös magyar értékeinkkel, kultúránkkal kapcsolatosak: játékos formában. A fordulókhoz alkotó feladatok is tartoznak: ezek a család lelki egészségét helyezik középpontba, kreatív tevékenységekkel” – derül ki a játék ismertetőjéből. Ha pedig e közös kaland nem kelle kellőképp csábító, akkor érdemes tudni, hogy a családok értékes nyereményekkel, pl. közös nyaralásokkal vagy vásárlási utalványokkal lehetnek gazdagabbak.


“Célunk, hogy az Összetartozás éve kapcsán a Kárpát-medence magyar családjai, szülőföldjük örököseiként a (H)azám! című játékon keresztül is egyesüljenek, annak szellemisége összekösse őket. A játékkal és a feladványokkal kapcsolatban kapott eddigi visszajelzések kedvezőek, a családok számára izgalmas kutatási terepet és kikapcsolódást jelentett a résztvétel” – tudtuk meg.


Mindazon családok, akik eddig még nem szálltak be a játékba, megtehetik azt 2020. április 17-ig. További információkért érdemes felkeresni a www.ncsv.hu weboldalt, illetve ugyanitt lehet jelentkezni is a játékra.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: