2019-02-16 12:13:17• hírek • MTI

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

A Duna Televízió komolyzenei tehetségkutató műsorába 2019. március 5-én éjfélig lehet jelentkezni.

Az együttesek tagjainak száma minimum 3, maximum 10 főből állhat, az átlagéletkor nem haladhatja meg a 35 évet. Bármely akusztikus hangszerrel lehet jelentkezni, ami mozgatható és szállítható. Énekegyüttes vagy ének- és hangszeregyüttes is nevezhet az idei megméretésre. Egy együttesnek maximum két olyan tagja lehet, akinek felsőfokú zenei végzettsége van.

 

Fontos változás, hogy idén a jelentkezéseket a virtuozok@mtva.hu címre várják a szervezők. A pályázóknak az e-mailben 5, három–nyolc perc hosszúságú zeneművet – a reneszánsztól a kortárs zenééig – kell megadniuk, illetve az egyik darab vágatlan videófelvételét is mellékelni kell. A műsorba azok jelentkezését is várja a csatorna, akik az előző évadok válogatói során nem jutottak tovább, és most másokkal együtt ismét szeretnék megméretni magukat. A Kamara Virtuózok felhívásáról bővebb információ itt található.

 

A tehetségkutatáson és a klasszikus zene megismertetésén, megszerettetésén túl a Virtuózok idei szezonja az együtt zenélés örömét, közösségformáló erejét kívánja átadni a nézőknek.

 

Magyarország első komolyzenei tehetségkutatója idén tavasszal az ötödik évadával, a Kamara Virtuózokkal jelentkezik a Duna Televízió képernyőjén.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: