2013-06-19 17:34:31• hírek • Póti Orsolya

Már lehet helyeket foglalni a Véndiáktalálkozóra

A Szatmárnémeti Véndiákszövetség július 12-13. között szervezi meg hagyományos XXII. Véndiáktalálkozót, amely képzőművészeti kiállításokkal, könyvbemutatókkal, új és a már megszokott programokkal várja az érdeklődőket.

A Kölcsey Ferenc Véndiákszövetség idén is kétnapos rendezvénnyel készül a hagyományos találkozóra, amelyre július 12-13. között kerül sor. A szervezők sok új programmal várják az érdeklődőket, de nem maradnak el a már megszokott és jól bevált műsorszámok sem.

A Véndiáktalálkozó első napján a Kölcsey Ferenc Főgimnázium új épületébe és annak történetébe fogják kalauzolni a látogatókat, azért, hogy bemutassák, a vezetőség rövid idő alatt milyen otthonossá és széppé varázsolta az egykori püspöki konviktust, illetve az Unio iskolának otthont adó épületet.

Július 13-án, szombaton a találkozók szokásos helyszínén, az egykori Kölcsey, a jelenlegi Református Gimnáziumban tartják meg az osztályfőnöki órákat, illetve ugyanebben az épületben kerül sor Kovács Emil Lajos és Baráth Csaba Attila festőművészek közös tárlatának megnyitójára.

A Refi udvarán, a Véndiáktalálkozó megszokott színhelyén zajlik a kerek évfordulós osztályok bevonulása, és szintén itt kerül megrendezésre a sokak által várt délutáni ünnepség. A rendezvényre már lehet asztalt foglalni: személyesen a Szatmárnémeti MADISZ-nál (M. Viteazu - Rákóczi - utca 10. szám), naponta 17 és 19 óra között; a 0261-710 810 üzenetrögzítős telefonszámon (név és pontos telefonszám meghagyásával), valamint a madisz90@gmail.com emailcímen.

A szervezők kérik az érdeklődőket jelezzék osztálytalálkozói szándékukat Papp Piroska tanárnőnél (osztályfoglalás végett) a ppppiroska@yahoo.com emailcímen, vagy 0721-492821 telefonszámon, 15 óra után.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: