2008-03-06 20:25:35• hírek • Szatmar.ro

Egyszerűen hozzájuthat a legfrissebb virágokhoz

 Gondja van a virágcsokor beszerzésével Nőnapra? A Bella Maria virágüzletből telefonon is rendelhet.

 A Nőnap általában minden férfinak fejfájást okoz, van akinek csupán az utolsó pillanatban jut eszébe, hogy elszaladjon valamelyik virágüzletbe és beszerezze a szükséges virágcsokrokat. Ha eddig Ön is közéjük tartozott, idén segítünk megkönnyíteni a vásárlást.

A Nemzetközi Nőnap hagyománya 1857-ben indult útjára amerikai nők demonstrációival, akik a rossz munkakörülmények és alacsony fizetések ellen tiltakoztak. Az elmúlt században a nőnap körül is sok minden változott, egy dolog azonban nem -az ünnep szimbóluma ma is a virágajándékozás.

Ha szeretne minél előbb hozzájutni a legfrissebb és legszebb virágcsokrokhoz nem szükséges, hogy személyesen keresse fel a virágüzleteket, végigjárva az összeset míg végül megtalálja a megfelelőt, hiszen a Bella Maria virágüzletből akár telefonon is garantáltan beszerezheti az ideális csokrokat.

Ha március 6-án és 7-én vásárol, vagy előrerendel Nőnapra 50 lej fölötti vásárlás esetén 10%-os kedvezményben részesül. A Bella Maria virágüzlet a cégek és intézmények részére is akciós csomagot állított össze, 50-100 szál virág rendelésekor 9%, 101-150 esetében 12 %, 151-200 virág vásárlásánál 15%-os engedmény kap, valamint 20%-al olcsóbban vásárolhat ha 201-nél több virágszálra van szüksége.

A Bella Maria Virágüzlet Szatmárnémetiben a Baritiu utca 3/a szám alatt található, ha telefonon rendelne, hívja a 0744959332-es telefonszámot.

 

(x) 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: