2020-07-21 10:42:13• hírek • Bede Emőke

Már javában zajlik a tűzoltótoborzás

Forrás: Szatmár.ro archívum
Forrás: Szatmár.ro archívum

Az Országos Katasztrófavédelmi Felügyelőség már várja mindazok jelentkezését, akik szívesen váltanák valóra gyerekkori álmaikat, és helyezkednének el tűzoltóként.

A bukaresti Alexandru Ioan Cuza Rendőrakadémia felvételt hirdet azok számára, akik szeretnék elvégezni a szakma által megkövetelt tanulmányokat. Mindazon Szatmár megyei fiatalok, akik élnének e lehetőséggel, jelentkezési kérelmüket július 27-ig adhatják le a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség szatmári székhelyén, melyet a Fabricii 35. szám alatt találnak. A tanintézmény által nyújtott képzésre olyan 18-27 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik büntetlen előéletűek, érettségi diplomával rendelkező líceumi végzettségük van, megfelelő fizikai és szellemi képességekkel rendelkeznek, köztisztviselői állásból nem bocsátották el, oktatási intézményből fegyelmi kihágás miatt nem utasították el. A részvételi feltételekről, a felvételi menetéről, valamint magáról a képzésről az ide kattintva elérhető oldalon lehet részletesebben tájékozódni.


Ugyanezen időpontig várja egyébként a jelentkezéseket a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség is. Azok, akik tűzoltő helyett inkább rendőrként szolgálnának, jelentkezésüket a hatóság Mihai Viteazul 11. szám alatt található székhelyen adhatják le Szatmárnémetiben. További információk a rendőrség honlapján érhetők el, de lehet keresni őket a 0261 807777-es telefonszámon is, a 20667-es melléket kérve.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: