2008-09-10 20:36:07• hírek • Szatmar.ro

Már edzett is az amerikai kosaras

Bár még csak próbajátékra érkezett, valószínűleg leigazolja a Szatmárnémeti VSK élvonalba feljutott női csapat az amerikai Cherrise Grahamat, aki kedden első edzésén vett részt a szatmári lányokkal.

A 26 éves, 171 centiméter magas, színes bőrű irányító kedd este már pályára is lép a gyulafehérváriak elleni felkészülési mérkőzésen, akárcsak szerda délelőtt 10.30-tól ugyancsak a Gyulafehérvár elleni visszavágón. Ezt követően a szatmáriak Szekszárdra utaznak, ahol az ott rendezendő tornán három meccset játszanak még.

Szekszárdon a hazaiak és a szatmáriak mellett még a BSE, a Szeged, a Győr és a Vasas csapatai szerepelnek. „Az öt találkozót követően eldöntjük, hogy leigazoljuk-e, mert vasárnap éjfélkor lejár az átigazolási időszak. Amúgy valószínű a leigazolása, a játéktudását ismerjük, csupán hozzáállását és emberi tulajdonságait akarjuk megismerni" - nyilatkozta Éles Péter, játékosügynök.

Graham az elmúlt szezonban az első osztályos Kolozsvári U csapatában kosarazott, és együttese egyik legjobbja volt az idény során. Korábban az Egyesült Államokban két együttesben, a Virginia University és a Goldey-Beacom College Wilmington csapataiban szerepelt.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: