2015-12-19 14:50:55• hírek • Kocsis Zoltán

Már csak a központ egy része van lezárva

Amint azt a napokban Dan Babut városmenedzser bejelentette, immár Szatmárnémeti régi városközpontjának csak negyedét foglalja el a karácsonyi vásár. Ez egyben azt is jelenti, hogy a közúti forgalom elől már csak a Korzó előtti útszakasz van lezárva.

A hivatalos bejelentés szerint szombat reggeltől ismét megnyílt a közúti forgalom előtt a Szabadság-tér egyik, a Székesegyház előtti része. Az ütemtervet nem csak tartani tudták, de mint annak idején az ötéves terveket, túl is teljesítették: már péntek este megnyílt az autók előtt a régi városközpont Eötvös (Cuza Voda) és Sugárút (Bratianu) utcák közötti szakasza.

Ez egyben azt jelenti, hogy pontosan két héttel a karácsonyi vásár megkezdését és a központ lezárását követően immár csak a Sugárút és a Kazinczy (Stefan cel Mare) utcák közötti szakasz, azaz a Korzó nem járható gépkocsikkal.

Túl azon, hogy a lépés kétségkívül logikus, mindennél jobban bizonyítja a karácsonyi vásár kudarcát, amelyet az újabb módosítással a város vezetősége is elismer.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: