2011-04-28 10:23:16• hírek • Balog Anita

Már biztos: gyilkosság történt az Ostrovuluion

A Maramuresului utcai gyilkosság ügyében két személyt tartóztattak le.

Április 25-én és 26-án is halállal végződő esetek történtek Szatmárnémetiben. A Maramuresului utcán történtek ügyében már az első vizsgálatok során biztossá vált, hogy gyilkosság történt, az Ostrovului utcai esettel kapcsolatban azonban csak most derült ki: nem baleset miatt zuhant három emeletnyi magasságból egy férfi.

A rendőrséget április 25-én riasztották a 112-es segélyhívó számon, miszerint 23 óra körül a 23 éves V. Csaba az Ostrovului utca CD 2-es tömbházának harmadik emeletéről a lépcsőházban lezuhant és meghalt. A rendőrségi vizsgálatok kiderítették, hogy V. Csaba együtt italozott K. Csabával, édesanyja testvérével. A két férfi a tömbház harmadik emeletén volt, amikor vitába keveredtek, s ennek során K. Csaba meglökte a fiatalembert, aki a lépcső korlátján ült, s emiatt a mélybe zuhant. A 35 éves K. Csabát az ügyészség 29 napos előzetes letartóztatásba helyezte gyilkosság elkövetése miatt.

Szintén gyilkosság elkövetése miatt kerültek előzetesbe a Maramuresului utcán elkövetett emberölés gyanúsítottjai. Április 26-án 17.38 körül holtan találták a 41 éves N. Attilát, aki vérbe fagyva, elvágott torokkal feküdt J. Magdalena lakásában. A rendőrségi vizsgálatok kiderítették, hogy a gyilkosságot a házigazda, az 59 éves J. Magdalena követte el, bűntársa pedig a 67 éves nagykárolyi illetőségű K. Gábor volt. Mindkét személyt 29 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: